Urmărește emisiunea live


Jaf la o firmă din Ploiești. Hoțul a fost prins la scurt timp

Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

O tânără de 25 de ani a fost reţinută pentru furt calificat, fiind acuzată că ar fi intrat într-o societate comercială din Ploieşti şi ar fi sustras din două casete metalice suma de aproximativ 8.500 de euro şi 27.000 de lei.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Secţiei de Poliţie nr. 2 Ploieşti efectuează cercetări într-o cauză penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, informează IPJ Prahova, transmite Agerpres.

La data de 9 aprilie, în jurul orei 12,00, am fost sesizaţi cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns într-o societate comercială din Ploieşti şi ar fi sustras din două casete metalice suma de aproximativ 8.500 de euro şi 27.000 de lei. În urma investigaţiilor efectuate, la scurt timp, poliţiştii au reuşit identificarea şi depistarea persoanei bănuite de comiterea faptei, o femeie în vârstă de 25 de ani, asupra sa fiind găsită o mare parte din prejudiciu, precizează sursa citată.

În baza probatoriului administrat, s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, femeia fiind depusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Câmpina, urmând să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti cu propunerea dispunerii unei măsuri preventive.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel