Jaf la o agenţie de pariuri. S-a furat seiful cu totul

seif
seif

Jaf la o agenţie de pariuri din Reşiţa de unde hoţii au plecat cu un seif avand circa 15.000 de lei.

Poliţiştii sunt în alertă, după ce persoane necunoscute au sustras, în noaptea de joi spre vineri, o casetă metalică în care se aflau aproape 15.000 de lei, dintr-o agenţie de pariuri din municipiul Reşiţa, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin.

În jurul orei 23:50, poliţiştii municipiului Reşiţa au fost sesizaţi despre faptul că la o agenţie de pariuri din localitate a fost declanşată alarma la efracţie. În cel mai scurt timp echipa operativă s-a deplasat la faţa locului, iar în urma cercetărilor efectuate au stabilit că persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în incinta societăţii. Din interior au sustras o casetă metalică în care se afla suma de 14.600, bani proveniţi din încasările zilei. Cei care pot oferi informaţii care să conducă la identificarea autorilor sunt rugaţi să sune la numărul unic de urgenţă - 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie, se precizează într-un comunicat de presă remis de IPJ Caraş-Severin.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. În continuare se efectuează cercetări în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului, conform sursei menţionate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel