Jaf bancomat Arad. Cum au acţionat hoţii

Bancomat
Bancomat

Persoanele care au provocat o explozie la un bancomat din municipiul Arad au reuşit să sustragă din aparat trei casete metalice cu bani, însă valoarea prejudiciului nu a fost, deocamdată, stabilită. 

Surse din rândul anchetatorilor au declarat pentru Agerpres că trei casete metalice cu bani au fost extrase după ce bancomatul a fost distrus, hoţii introducând gaz dintr-o butelie pentru a declanşa explozia. Gazul ar fi fost introdus în bancomat prin fanta frontală. Suflul a distrus complet aparatul, dar a provocat pagube şi în holul magazinului unde acesta era amplasat. 

Hoţii au intrat în holul magazinului pentru a extrage casetele metalice cu bani, trei la număr, din spatele bancomatului, iar apoi au fugit cu un autoturism. În timpul fugii, un suspect a scăpat o casetă cu bani pe jos, iar numeroase bancnote s-au împrăştiat, fiind recuperate de agenţii firmei de pază care aveau în responsabilitate siguranţa magazinului şi care au ajuns după câteva minute de la declanşarea alarmei. 

Poliţiştii urmează să stabilească câţi bani au fost sustraşi


Cazul a fost preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, care fac cercetări pentru infracţiunea de furt calificat. O explozie de mică intesitate a fost provocată, în noaptea de duminică spre luni, la un bancomat din cartierul arădean Alfa, de către persoane care ar fi încercat să scoată bani din aparat, pompierii fiind alertaţi de către angajaţii firmei de pază care asigură securitatea aparatului. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca, a declarat, luni dimineaţă, că la momentul sosirii pompierilor ardea peretele din gips-carton care acoperea bancomatul. Incendiul a fost lichidat în câteva minute, iar cercetările au fost preluate de către poliţişti. 

Vezi şi: GAME OF THRONES data exactă a premierei. E oficial

Klaus Iohannis, întâlnire cu un şef de stat la Cotroceni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel