Jaf armat la un magazin de bijuterii. Suspecți reținuți

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Trei tineri, suspecți, au fost reținuți vineri în cazul jafului armat de la un magazin de bijuterii. Suspecții încercau să părăsească țara. 

"Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează cercetări într-un dosar penal, privind infracţiunea de tâlhărie calificată, faptă comisă în după-amiaza zilei de 19 martie, la o bijuterie din municipiul Zalău. În urma activităţilor complexe desfăşurate de poliţişti au fost identificate persoanele bănuite de comiterea faptei. Este vorba despre trei tineri, cu vârste cuprinse între 22 şi 26 de ani, din judeţele Satu Mare şi Constanta", a precizat vineri, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Sălaj, Maria Cristea.

Potrivit acesteia, cei trei au fost interceptaţi în noaptea de 28 spre 29 martie, în punctul de trecere a frontierei Urziceni - Satu Mare, în momentul în care intenţionau să părăsească teritoriul României.

Un magazin de bijuterii din centrul Zalăului a fost jefuit, în după-amiaza zilei de 19 martie, de două persoane mascate, una din ele cu o armă cu care a ameninţat vânzătoarea, fapta fiind reclamată poliţiştilor de administratorul magazinului.


Vezi și: Tânăr arestat pentru trafic de droguri de mare risc

Protest 30 martie 2019. "Formăm un lanț uman până la sediul DNA"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel