Jador se răzbună, după ce Fritz a concertat la Filarmonică: „Voi susține un concert gratuit în Timișoara”/ (VIDEO)

Foto: Instagram Jador
Foto: Instagram Jador

Manelistul Jador s-a enervat după scandalul provocat de primarul Timișoarei, care nu i-a permis să concerteze la Filarmonică. Acesta a făcut un anunț surpriză

„Vreau să le dau o veste foarte bună timișorenilor. Vreau să vă zic că eu voi susține un concert gratis în Timișoara, poate intra oricine, intrarea este gratuită.”

„O să aflați ulterior locația. Îmi doresc foarte mult să vă fac fericiți pentru că am primit, nu știu, cred că milionul de mesaje, la modul cel mai serios, la mine pe Instagram.”

„Și aș vrea să susțin un concert pentru toți oamenii din Timișoara ca să-i distrez că, până la urmă, nu poate să vă oprească nimeni să iubiți un om, fie el neamț, țigan, român, ungur sau fie el manelist, cântăreț de muzică clasică sau alte genuri muzicale.”

„Nu poate nimeni să ne oprească să ne întâlnim. Mă gândesc că mă lasă măcar acest concert gratuit, probabil puțin finanțat de către mine să-l susțin pentru noi, pentru că voi mă iubiți așa cum sunt eu și vă mulțumesc pentru asta.”

„Cel mai probabil s-a întâmplat astfel: în urma presiunilor mediatice, primăria și consiliul local au luat hotărârea că cum să cânte un manelist la noi. De fapt, au avut un acord verbal să facem treaba asta, dar în urma presiunilor mediatice, nu au mai fost de acord.”

„Și uite așa o industrie a statului a discriminat un cetățean al României, care-și plătește taxele. Și cum să nu mă simt eu ofensat în urma a tot ceea ce se întâmplă. În urma presiunilor mediatice, nu mai putem că ești țigan, ne pare rău”, a precizat Jador.

Controversă după ce Jador a fost gonit de la Filarmonica Timișoara

Cântărețul Jador urma să susțină un concert la Filarmonica Banatul din Timișoara, la data de 17 mai, punându-și deja biletele în vânzare. Cu toate acestea, Primăria Timișoara a decis însă că un concert de manele nu este potrivit pentru sala Filarmonicii, astfel că a anulat concertul lui Jador. 

Jador susține că de fapt concertul i-ar fi fost anulat pentru că este de etnie romă.

„Am făcut o facultate, domnule primar, am făcut un master, am încercat să-mi depăşesc condiţia pentru că e greu să pleci de pe câmp, cu oile şi să ajungi Jador”

„FACEȚI TIMIȘOARA DE RÂS si nu o să mai vin să cânt acolo pentru că am înțeles că oamenii au fost foarte scârbiți când au auzit că vin să cant la Filarmonică", a spus cântărețul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel