Jack Ma, fondatorul AliBaba, prima apariţie în public după ce a fost dat dispărut

Jack Ma a reapărut în public. Sursa: Facebook
Jack Ma a reapărut în public. Sursa: Facebook

Miliardarul chinez Jack Ma a reapărut în public, după ce a fost dat dispărut. Conform presei chineze, el a participat la o întâlnire online cu 100 de profesori din mediul rural. 

Tianmu News, un portal de știri al Zhejiang Online, un site de știri susținut de guvern, a raportat întâlnirea miercuri.

La începtul anului presa internațională relata că Jack Ma nu a mai fost văzut de o lungă perioadă, creându-se astfel un val de controverse în urma listării eşuate a grupului Ant, cel mai mare fintech din lume.

Zvonurile au început să circule în condiţiile în care Ma nu a apărut în show-ului său de talente „Africa’s Business Heroes”, care le oferă antreprenorilor africani şansa de a câştiga 1,5 milioane de dolari.

Miliardarul în vârstă de 56 de ani a fost înlocuit de Lucy Peng, un executiv în cadrul Alibaba, pentru a face parte din juriu şi conform unui purtător de cuvânt al companiei, Ma nu şi-a putut duce la capăt îndatoririle din cauza unui program tot mai încărcat.

În plus, Ma a fost şters de pe pagina de internet a show-ului şi nu a fost inclus în videoclipurile de promovare.

Ştirea venea în contextul în care liderii de la Beijing au luat în vizor companiile miliardarului, după ce Ma a criticat în mod public autorităţile de reglementare financiară din China, scrie Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel