Jack Ma, fondatorul Ali Baba, a DISPĂRUT. Noi informații despre ce s-a întâmplat cu el

Jack ma, fondatorul Ali Baba, a dispărut de mai bine de două luni. Liderii de la Beijing au luat în vizor companiile acestuia. Totuși, ultimele informații sunt îmbucurătoare.

După ce au apărut mai multe speculații referitor la dispariția din spațiul public a fondatorului companiei Alibaba, Jack Ma, jurnalistul David Faber de la CNBC a informat marți că miliardarul chinez nu a dispărut, potrivit mărturiei unei persoane care îl cunoaște pe Ma, ci doar nu s-a arătat deocamdată în public.

Mai multe canale de știri, inclusiv The Wall Street Journal, au raportat în această săptămână că Jack Ma nu a fost văzut în public de când a vorbit la un forum la sfârșitul lunii octombrie, când s-a exprimat critic la adresa autorităților de reglementare financiară din China.

La scurt timp după aceea, ofertă inițială de acțiuni a compania Ant Group, deținută de Ma, firmă ce deține cea mai mare platformă de plăți digitale din China, Alipay, a fost suspendată de bursele de valori din Shanghai și Hong Kong. De asemenea, într-o declarație din luna noiembrie a Comisiei de reglementare a valorilor mobiliare din China (CSRC) s-a spus că Ma și doi directori ai Ant Group au fost convocați și au fost intervievați de autoritățile de reglementare chineze, potrivit Deschide.md.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel