J.K. Rowling credea că vorbește cu Zelenski pe Zoom. De fapt era păcălită de ruși/ video

J.K. Rowling
J.K. Rowling

Autorul JK Rowling a devenit, fără să știe, victima unei farse operate de doi bărbați ruși care pretindeau că sunt președintele ucrainean Volodimir Zelenski, la un apel Zoom.

În videoclip, autoarea „Harry Potter” a fost păcălită de duoul rusesc de comedie Vovan și Lexus, cunoscuți pentru că le-au făcut farse celebrităților de profil.

Victimele trecute ale duo-ului îi includ pe Elton John, Boris Johnson, Kamala Harris, Prințul Harry, Billie Eilish, Bernie Sanders și George W. Bush.

Autoarea multimilionară - care se pare că nu știa că este înregistrată - avea impresia că Zelenski a sunat-o pentru a-i mulțumi pentru munca ei de caritate.

La începutul acestui an, Rowling a anunțat că va egala donațiile cu până la 1,2 milioane de dolari după ce Fundația ei, Lumos, a lansat un apel de urgență pentru a ajuta copiii și familiile vulnerabile din Ucraina.

Crezând pe deplin că vorbește cu președintele țării sfâșiate de război, Rowling părea investită în conversație, în timp ce farsorii puneau întrebări din ce în ce mai bizare pe parcursul interviului.

În timpul apelului din ce în ce mai incomod, care a durat 12 minute, imitatorii au întrebat-o pe Rowling despre gândurile ei cu privire la impunerea de sancțiuni asupra actorului rus Aleksandr Kuznetsov, care a jucat în cel mai recent film „Fantastic Beasts”.

„Fantastic Beasts a fost o experiență foarte interesantă. Cu siguranță voi vorbi cu oamenii și voi vedea ce putem face”, a spus Rowling, ridicând din sprâncene în timp ce lua notițe abundente.

Duo-ul de farsori, ale căror nume adevărate sunt Vladimir Kuznetsov și Alexey Stolyarov, au presat-o ulterior pe Rowling să răspundă dacă Dumbledore este sau nu gay, în timp ce au întrebat cu cine s-a culcat prietenul gigant.

„Sper că nu cu un transgender”, au spus cei doi, în timp ce Rowling continua să creadă că este Zelenski pe cealaltă linie.

„Am spus în 2007 că l-am văzut mereu pe Dumbledore ca fiind gay”, a spus ea ca răspuns.

Cei doi bărbați au spus mai târziu că scriau o carte despre rachete intitulată „Avada Kedavra” – infamul blestem criminal din franciza vrăjitorilor.

Cei doi au întrebat-o pe Rowling: „Apropo, am ordonat ca luptătorii noștri să scrie „Avada Kedavra” pe rachetele pe care le vom lansa în Donețk și Luhansk, deci cum vă place această glumă?”

„Îmi place gluma, îmi place gluma, chiar îmi place”, a răspuns ea.

Apoi, cei doi i-au spus lui Rowling că cicatricea fulgerului lui Harry Potter de pe frunte seamănă foarte mult cu simbolul de război rusesc afișat pe vehiculele lor militare. Ei au întrebat-o dacă ar putea fi schimbat cu tridentul ucrainean, ca un act de solidaritate.

„O să fiu atentă la asta. Ar putea fi bine pentru mine să fac ceva cu asta pe rețelele de socializare, deoarece cred că schimbarea va apărea în ziare”, a răspuns ea.

După 12 minute incomode, farsa s-a terminat. Cei doi și-au întors camera pentru a prezenta trei persoane în vârstă care poartă tricouri pe care scria „Numai Putin!” in rusa.

Purtătorul de cuvânt al lui Rowling a etichetat farsa ca fiind „disprețuitoare” într-o declarație pentru The Hollywood Reporter.

„JK Rowling a fost abordată pentru a vorbi despre activitatea ei de caritate extinsă în Ucraina, în cadrul căreia sprijină copiii și familiile care au fost afectate de conflictul actual din regiune”, a declarat reprezentantul lui Rowling pentru presă. „Videoclipul care a fost editat este o reprezentare distorsionată a conversației.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel