Ivanka Trump, acuzată din același motiv ca Hillary Clinton

Descriere foto:

Un nou scandal la vârful guvernului american! Pe modelul deja făcut cunoscut de către Hillary Clinton în mandatul de secretar de stat în Administraţia Obama, acum, şi fiica preşedintelui Donald Trump, Ivanka este acuzată de folosirea unui cont personal de email pentru a discuta chestiuni oificiale ce au legătură cu Casa Alba.

Publicaţia The Washington Post a anunţat luni că o investigaţie a Casei Albe privind folosirea mailului de către Ivanka Trump, care îndeplineşte funcţia de consilier prezidenţial, a arătat că aceasta a folosit mailul personal în mare parte din 2017.

Conform mailurilor publicate de ONG-ul American Oversight, Ivanka Trump a folosit contul personal pentru a dialoga cu membrii ai cabinetului guvernamental, ajutoare şi asistenţi din Casa Albă.

Sunt serioase semne de întrebare

"Familia preşedintelui nu este deasupra legii şi sunt serioase semne de întrebare care trebuiesc investigate imediat de Congres. A oferit Ivanka Trump toate mailurile pentru a fi păstrate precum cere legea?

A trimis materiale confidenţiale printr-un sistem privat?", a afirmat preşedintele ONG-ului.

Casa Albă nu a oferit o poziţie publică privind această controversă.

Folosirea de către Hillary Clinton a unui email privat în calitate oficială a fost una dintre principalele teme de atac folosite de Donald Trump în campania electorală. Actualul preşedinte a afirmat că aceasta a avut parte de tratament preferenţial şi din acest motiv nu a fost inculpată pentru încălcarea legii.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27