Ivan, revoltat din cauza PDL. "Suntem martorii unui abuz fără margini și fără precedent"

Catalin Ivan
Catalin Ivan

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, trage un semnal politic. El spune că suntem martorii unui "abuz fără margini" și "periculos pentru democrația din România". 

"Pe final de campanie, suntem martori la un abuz fără margini și la un precedent extrem de periculos pentru democrația din România! La solicitarea PDL, Birourile Electorale Județene din Sălaj și Alba au interzis toate sloganurile folosite de Alianța PSD-UNPR-PC, motivându-și decizia într-o manieră total subiectivă și fără un fundament real. Sintagmele «Mândri că suntem români» și «România Puternică în Europa» nu diferă cu nimic din punct de vedere legal de celelalte sloganuri folosite în această campanie, iar argumentul penibil potrivit căruia acestea «inoculează» ideea că doar candidații PSD trebuie susținuți se poate aplica oricărui alt slogan din istorie", a declarat Cătălin Ivan.

VEZI și: PDL, lovitură dură pentru PSD. "Mândri că suntem români", INTERZIS

"Ce este diferit la aceste două sloganuri este că oamenii lui Băsescu sunt profund deranjați de înțelesul lor și de faptul că oamenii vor realiza că ei au făcut exact contrariul: le-au dat românilor motive să se rușineze cu naționalitatea lor și au îngenuncheat România în Europa, denigrând-o constant și refuzând să-i apere pe cetățenii noștri când au fost discriminați! Indiferent de cenzura și abuzurile oamenilor din regimul Băsescu, noi vom continua să arătăm că avem o Românie frumoasă, cu oameni curajoși, muncitori și civilizați, o țară pentru care trebuie să ne mândrim în fiecare zi. Prin modul josnic în care oamenii lui Băsescu contestă aceste idei, ei nu fac decât să scadă în ochii românilor, iar acest lucru se va vedea la vot. Pe 25 mai, cei care continuă să facă rău României și care luptă împotriva mândriei de a fi român trebuie sancționați prin vot!", a mai afirmat europarlamentarul Cătălin Ivan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel