iUmor. Cheloo nu se mai uită la fotbal de mai bine de 10 ani, după o dezamăgire

O mare dezamăgire l-a făcut pe Cheloo să renunțe să se mai uite la meciurile de fotbal, după cum chiar acesta a mărturisit. Supărarea durează de mai bine de zece ani, a povestit juratul iUmor, și nu dă semne că va dispărea.  

După un număr de stand-up extrem de acid la adresa echipelor de fotbal din România, Cheloo s-a declarat și el nemulțumit de evoluția acestui sport în țara noastră. 

”Eu m-am uitat din 1998 la 5-6 meciuri ale naționalei, iar la fotbal în general cred că m-am uitat de vreo zece ori în total. Mie mi-a plăcut acest sport toată copilăria, mă uitam cum se închină tatăl meu la icoană de câte ori juca Steaua. Am trăit fiecare dramă a echipei Steaua, a naționalei, până într-o zi din 1998, când am muncit de dimineață până seara, am alergat două stații de tramvai ca să ajung la terasă să văd meciul și România a pierdut! Cred că de atunci nu m-am mai uitat de zece ori la fotbal”, a povestit juratul iUmor.

Comedia atinge cote alarmante cu cel de-al patrulea sezon al emisiunii „iUmor”, difuzat începând cu 17 septembrie, de la ora 21.00.

Şi în acest sezon, mulți dintre concurenţii care vor să îi surprindă pe jurații Mihai Bendeac, Delia sau Cheloo au venit pentru prima dată în România, special pentru emisiunea ”iUmor. 

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel