Urmărește emisiunea live


Iulian Herțanu, cumnatul lui Victor Ponta, bătut și jefuit în celulă

Cumnatul premierului Victor Ponta ar fi fost bătut şi jefuit în arestul de la Câmpina de un interlop din comuna Floreşti, Prahova.

Conform unor surse din IPJ Prahova citate de ziarul Observatorul Prahovean, conflictul ar fi fost aplanat de colegii de celulă care, cunoscându-l "de la televizor", l-ar fi bătut crâncen pe agresor.

Ionuţ Pietraru este un tânăr în vârstă de aproximativ 30 de ani. Ajuns în arestul IPJ Prahova de la Câmpina ca urmare a suspiciunii de furt al unor cabluri de cupru de la microhidrocentralele de pe râul Prahova, Ionuţ s-ar fi impus în scurt timp ca " şef de cameră".

Observatorul Prahovean scrie că Ionuţ Pietraru, zis Ionuţ al lu' Miţa, nu avea nici cea mai vagă idee despre cine, Iulian Herţanu în momentul în care acesta a fost adus în "camera sa". Văzând că Herţanu deţine bunuri considerate ca fiind "de lux" în arest: mâncare şi ţigări, acesta şi-ar fi „cerut partea" de şef de cameră. Şocat de refuz, Ionuţ l-ar fi lovit cu violenţă pe cumnatul premierului, producându-i răni în zona feţei.

În sprijinul cumnatului lui Victor Ponta ar fi sărit ceilalţi colegi de celulă care ştiau cine este şi care l-ar fi lovit cu violenţă pe agresor. În urma conflictului, şi victima şi agresorul ar fi necesitat îngrijiri medicale. Iulian Herţanu, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti şi Ionuţ Pietraru, zis Ionuţ al lu' Miţa la Spitalul Municipal Câmpina. Cazul nu a fost mediatizat de IPJ Prahova.

VEZI ȘI: Fiul Monicăi Ridzi, declarație BULVERSANTĂ: Mami...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel