Iulian Bulai (USR) vorbește de o ieșire în stradă împotriva lui Iohannis după ce Grindeanu a ajuns șef la Camera Deputaților

Bulai (USR) se dă credincios. Ce i-a transmis preotului care a sfințit 'curba morții' din Bacău
Bulai (USR) se dă credincios. Ce i-a transmis preotului care a sfințit 'curba morții' din Bacău

Sorin Grindeanu a fost votat președinte interimar la Camera Deputaților.

Social-democratul Sorin Grindeanu va prelua, de marţi, preşedinţia interimară a Camerei Deputaţilor, conform deciziei Biroului permanent al forului legislativ.

Bulai: Oare câți oameni vor ieși în stradă împotriva președintelui Klaus Werner Iohanis?

Iulian Bulai (USR) a făcut un comentariu despre acest subiect.

”Sorin Grindeanu este noul președinte interimar al Camerei Deputaților. Prin abtinerea PNL de la vot. Sorin Grindeanu e premierul PSD cu OUG 13. Klaus Werner Iohanis și Sorin Grindeanu și-au dat mâna. La mai puțin de 4 ani după ce 600.000 de romani au ieșit în stradă împotriva PSD și Grindeanu. Oare câți oameni vor ieși în stradă împotriva președintelui Klaus Werner Iohanis?”, a scris Iulian Bulai (USR) pe Facebook.

Social-democratul a preluat conducerea Camerei Deputaților pentru următoarele două săptămâni. El a primit, marți, în Biroul Permanent, șapte voturi. Precizăm că reprezentanții PNL nu au votat în Biroul Permanent. Social-democratul a primit voturi inclusiv de la AUR, UDMR și minorități naționale. Pe lângă Sorin Grindeanu, a mai fost o propunere în persoana Cristinei Prună.

Reacția lui Marcel Ciolacu, președintele PSD, după ce Sorin Grindeanu a fost ales președinte interimar al Camerei Deputaților

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a făcut un comentariu după ce Sorin Grindeanu a fost votat președinte interimar al Camerei Deputaților. ”Mă bucur că a reușit să creeze o majoritate în Parlament, astfel încât să fie președinte interimar”, a zis liderul PSD.

Pe 13 octombrie, Ludovic Orban şi-a depus demisia de la conducerea Camerei Deputaţilor, iar Florin Roman a preluat interimar funcţia pentru o perioadă de două săptămâni

Înainte de Sorin Grideanu, postul a fost ocupat, de asemenea, pentru 14 zile, de Florin Roman de la PNL.

Amintim că plenul Camerei Deputaților a adoptat, recent, hotărârea de vacantare a funcției de președinte, după demisia lui Ludovic Orban.

VEZI ȘI: Reacția USR, după alegerea lui Sorin Grindeanu ca președinte interimar al Camerei Deputaților

Ciucă și-a depus, prin fax, mandatul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel