Iulia și Mihai Albu, SCHIMB de REPLICI în online. "Orgoliu BOLNAV. Te ÎNGROPI singur"

Sursa: Iulia Albu Facebook
Sursa: Iulia Albu Facebook

Iulia Albu și fostul soț, Mihai Albu, și-au schimbat replici dure în mediul online. 

De câteva zile, foștii soți Mihai și Iulia Albu se atacă necontrolat în mesaje pe rețelele de socializare și asta după ce designerul de pantofi le-a mărturisit prietenilor de pe Facebook că fosta sa soție nu îl lasă să-și vadă copilul de 62 de zile.

Cu toate acestea, la o zi după ce și-a expus povestea public, fosta soție l-a lăsat să-și vadă copilul pentru o oră jumătate în fața blocului. Mihai Albu a povestit despre întâlnirea cu fiica sa Mikaela.

"Mă bucur că intervenția mea publică a sensibilizat-o pe mama ei"

"Astăzi, în a șaizecișitreia zi am reușit să petrec cu Mika o ora și jumătate în fața blocului ei. Mă bucur că intervenția mea publică a sensibilizat-o pe mama ei și mi-a permis acest lucru. Sper ca de acum înainte să reintre programul nostru în normal! Bineînțeles că va avea reacții de discreditare a mea în media (cum ca am vrut publicitate, că e pensia alimentară mică, că am prea mulți angajați și nu i-am dat afară, că de fapt mi-ar fi permis să stau cu fata in fața blocului oricând aș fi vrut etc).

Nimic nu conteaza atâta timp cât am vazut-o pe Mika și că trăiesc cu speranța ca vom avea parte de acum înainte de programul stabilit de Instanță. Aș mai ruga-o pe mama Mikăi sa îi deblocheze numărul meu de telefon pentru ca eu să o pot suna oricând consider si ea la fel, oricând simte că vrea să vorbească cu tatăl ei! Happy me!", a post mesajul postat de Mihai Albu pe pagina de Facebook.

Mesajul dur al Iuliei Albu

Deși a cedat o oră și jumătate, Iulia Albu nu s-a lăsat și a continuat războiul dintre ea și fostul soț pe pagina de Instagram.

"A fi persoana publica este un privilegiu. Implica munca constanta, abilitatea de a gestiona diplomatic situatii de criza, curaj si asumare si, nu in ultimul rand, VOCE. Voi lupta ca o leoaica pentru drepturile Copilului meu si nu voi permite nimanui sa o foloseasca drept unealta pentru a face rau sau a aparea in presa. Si aceasta Nu Este o amenintare, Este O PROMISIUNE.

Copilul meu Nu are de ce sa fie tarat in circul mediatic iscat de un personaj dornic de publicitate. Copilul meu Nu Este o jucarie menita sa satisfaca orgoliul bolnav al unor persoane absorbite doar de propriu ego. Nu Mai incerca sa gasesti validare pe Facebook. Nimeni Nu te Mai crede. Nu faci decat sa te ingropi singur. Si te asigur ca acel loc va fi rece si vei fi singur", a scris Iulia Albu pe Instagram.

 
 
 
View this post on Instagram

A fi persoana publica este un privilegiu. Implica munca constanta, abilitatea de a gestiona diplomatic situatii de criza, curaj si asumare si, nu in ultimul rand, VOCE. Voi lupta ca o leoaica pentru drepturile Copilului meu si nu voi permite nimanui sa o foloseasca drept unealta pentru a face rau sau a aparea in presa. Si aceasta Nu Este o amenintare, Este O PROMISIUNE. Copilul meu Nu are de ce sa fie tarat in circul mediatic iscat de un personaj dornic de publicitate. Copilul meu Nu Este o jucarie menita sa satisfaca orgoliul bolnav al unor persoane absorbite doar de propriu ego. Nu Mai incerca sa gasesti validare pe Facebook. Nimeni Nu te Mai crede. Nu faci decat sa te ingropi singur. Si te asigur ca acel loc va fi rece si vei fi singur.

A post shared by Iulia Albu (@iamiuliaalbu) onMay 11, 2020 at 11:56am PDT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel