Iubita lui Ianis Hagi ar fi produs un accident. Patru mașini au fost implicate (presa din Scoția)

Foto ilustrativ Pixabay
Foto ilustrativ Pixabay

Presa din Scoția scrie că iubita lui Ianis Hagi, Elena Tănase, a fost pusă sub acuzare de polițiști după ce ar fi provocat un accident rutier. Patru mașini au fost implicate, iar o tânără a ajuns la spital. 

Elena Tănase, în vârstă de 22 de ani, ar fi provocat un accident cu implicarea a patru mașini, în urma căruia o tânără a ajuns la spital, transmite presa din Scoția. 

Iubita lui Ianis Hagi, pusă sub acuzare de polițiști, ar fi condus automobilul de lux Porsche al mijlocașului, fără asigurare, pe autostrada M8 în Glasgow, potrivit The Scottish Sun.

În urma accidentului, o tânără de 19 ani a ajuns la spital. 

Un purtător de cuvânt al Poliției scoțiene a declarat că: „În jurul orei 21.00, sâmbătă, 21 august, poliţia a fost chemată la un accident rutier cu patru vehicule pe M8, lângă J23, spre est. O tânără, în vârstă de 19 ani, a suferit răni în urma accidentului şi a trebuit să meargă la spital pentru tratament. O tânără de 22 de ani a fost acuzată în legătură cu presupuse infracţiuni rutiere.”

VEZI ȘI: Ianis Hagi, propus la Arsenal Londra

Ianis Hagi, şeptarul celor de la Glasgow Rangers, este în atenţia lui Arsenal, echipă antrenată de Mikel Arteta. 

”Hagi are o precizie a paselor de 83%, iar a driblingurilor reușite de 50%. Cifre excelente pentru un tânăr jucător care devine și mai periculos în fața porții. 

Hagi este folosit mai mult pe partea dreaptă, dar poate evolua și în spatele vârfului. A marcat 7 goluri în campionat din 59 de șuturi, ceea ce demonstrează că simte poarta frecvent.

Ar fi de mare ajutor pentru Arsenal, care suferă la acest capitol, mai ales când Aubameyang nu este în formă.

Hagi este un jucător extrem de influent pentru restul echipei - Rangers a marcat 64 de goluri cu el în teren. El a creat 45 de ocazii și a dat 34 de pase importante. Are 11 assist-uri, este cel mai bun din Scoția la acest capitol, ceea ce i-a adus premiul pentru playmaker-ul anului. 

E greu de pus un preț pentru român, dar o ofertă de 15 milioane ar fi un start pentru tratative”, scriu cei de la foottheball.com.

De ce nu e Hagi titular la Rangers 

(Citește continuarea articolului AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel