Iubeşti Vinul Românesc? Poftim la expoziţia cu degustări şi premii

Campania "Iubesc Vinul Românesc" continuă şi în acest an în perioada 15 – 17 decembrie, când are loc a 7-a ediție a salonului VINTEST București.

Deschiderea celei de a VII- a ediție, a Salonului de Vinuri VINTEST - "VIN DE CRĂCIUN – Vinul, Artă și Design-ul sticlei și al etichetei, arhitectura cramei" va avea loc pe 15 decembrie, la Sala expoziţională a Facultăţii de Arhitectură şi va dura până pe 17 decembrie.

Salonul de vinuri VINTEST București, este un eveniment care face parte din eforturile depuse în campania „Iubesc vinul Românesc" o campanie de suflet prin care încercăm să educăm și să informăm publicul larg cu privire, la consumul vinurilor românești, cu care ar trebui să ne mândrim. Vinul trebuie să devină un brand național. Ne propunem că prin acest salon să venim mai aproape de consumatorul final, să-l educăm cu privire la consumul vinului autohton. Vorbim de vin cu denumire de orgine controlată - DOC, vin cu indicație geografică - IG, vin varietal, dar mai important, e vorba de vinul nostru românesc.", declară Lucia Pîrvu, expert degustător și organizatorul salonului de vinuri VINTEST București.

Și în această an sunt invitaţi producătorii de vin, spumante, frizante, distilate, recunoscuți prin portofoliul lor, pentru a participa la Vinul, Artă și Design-ul sticlei, etichetei, arhitectură cramei - VIN DE CRĂCIUN. În cadrul Expoziției, producătorii de vin vor avea ocazia să își prezinte diversitatea de vinuri, spumante, frizante, distilate. Sticlele poziționate în această expoziție, vor constitui un abecedar al formei sticlei, etichetei, capsulei, dopului, vor avea povestea lor. Pe parcursul celor 3 zile, producătorii vor angaja degustări de produse.

VINTEST 2017, deschidere

În ficare zi vor avea loc concursuri sondaj, prezentări și totodată degustări de vin. Evenimentul se va încheia cu surprize mult așteptate, tombole, extrageri speciale atât pentru publicul iubitor de vin, profesionist, mass-media.

În cadrul salonul de vinuri VINTEST vor putea fi degustate mai mult de 200 de vinuri de la crame cu vinuri din soiuri de viță-de-vie cu renume. Printre expozanții de anul acesta se numară. Casă De Vinuri Cotnari, Clos Des Colombes, Comună Prundeni, Cotnari, Cramă Dealul Dorului, Cramă Gabai, Cramă Hermeziu, Cramă Histria, Cramă Viișoara, Domeniile Anastasia, Domeniile Urlați, Jidvei, Vinarte, Vincon România, 1000 De Chipuri.

Pe lângă posibilitatea de a interacționa direct cu producătorii de vin preferați sau de a descoperi soiuri noi de vin la standurile expozanților, organizatorii salonului VINTEST București le oferă tuturor iubitorilor de vin un motiv în plus pentru a vizită salonul din această toamnă.
Prin cumpărarea unui bilet, vizitatorii au posibilitatea de a participa la o tombolă specială organizată cu această ocazie, de asemenea vor fi și premii pentru, profesioniști și mass-media. În plus, vizitatorilor li se vor pregăti multe alte surprize pe parcursul evenimentului.

Program VINTEST 2017

PREMIILE

Premiul I este oferit de Casa Razesului din jud. Suceava (3 zile /2 nopți cazare, în regim Ultra All Inclusive);
Premiul II este oferit de H. Român Plaza (cazare cu demipensiune și o cină tradițională la Hanul Ancuței);
Premiul III este oferit de H Valea cu Pești/Casă Domneasaca (Cazare cu mic dejun și acces la piscină, saună și Jacuzzi).

Salonul VINTEST se desfăsoară în acest an la emblematică Sala Expozițională a Universității de Arhitectură și Urbanism "Ion Mincu " din București, strada Academiei nr. 18-20, sector 1, în perioada 15-17 decembrie 2017.

Cei dornici să deguste și să cumpere măcar o sticlă sau două, deosebită, pentru Sfânta Masă de Crăciun, sunt asteptați de vineri până duminică, între orele 10.00 – 18.00 la "IUBESC VINUL ROMÂNESC – VIN DE CRĂCIUN". Un bilet de intrare costă 20 lei, pentru care fiecare vizitator primește câte un pahar de vin suvenir pentru multiple degustări în cadrul salonului.
Pentru mai multe detalii despre Salonul de vinuri Vintest și campania Iubesc Vinul Românesc vă invităm să accesați pagină de Facebook a evenimentului: facebook.com/vintest/.

Salonul Vintest 2017

Programul Salonului Vintest 2017

VINERI, 15 decembrie
11:00 – Deschiderea evenimentului
13:00 – Concurs Sondaj „Vinul, Artă și Design-ul sticlei și al etichetei, arhitectură cramei"
15:00 - Concurs Sondaj „Vinul, Artă și Design-ul sticlei și al etichetei, arhitectură cramei"
16:00 – Identifca Marca Etichetei ( concurs )
17:00 – Lansare de Carte – Marian Constantinescu

SÂMBĂTĂ, 16 decembrie
10:00 – Deschiderea oficială a evenimentului
13:00 – Concurs Sondaj „Vinul, Artă și Design-ul sticlei și al etichetei, arhitectură cramei"
15:00 - Concurs Sondaj „Vinul, Artă și Design-ul sticlei și al etichetei, arhitectură cramei"
16:00 – Identifca Marca Etichetei ( concurs )
17:00 – Lansare de Carte – Mihail Gălățanu

DUMINICĂ, 17 decembrie
10:00 – Deschiderea evenimentului
13:00 – Concurs Sondaj „Vinul, Artă și Design-ul sticlei și al etichetei, arhitectură cramei"
14:00 - Concurs Sondaj „Vinul, Artă și Design-ul sticlei și al etichetei, arhitectură cramei"
15:00 – Identifca Marca Etichetei ( concurs )
16:00 – Expoziție Grafică – Cristian Topan
17:00 – Tombolă – Iubesc Vinul Românesc
18:00 – Închiderea evenimentului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel