Italian, căutat pentru crimă, prins în România

Un italian, condamnat pentru crimă organizată şi urmărit de autorităţile italiene de nouă ani, a fost reţinut, în urma colaborării poliţiştilor clujeni cu carabinierii italieni, precizează IGPR. 

Poliţiştii din Cluj şi carabinierii italieni, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Poliţiei Române, l-au localizat şi l-au reţinut pe cetăţeanul italian, care era căutat de autorităţile italiene, fiind condamnat la o pedeapsă de 16 ani de închisoare pentru infracţiuni de crimă organizată.

"La data de 10 august a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj şi doi carabinieri din cadrul Grupului de Carabinieri Napoli, Italia, au depistat un bărbat, în vârstă de 66 de ani, care era urmărit de autorităţile italiene, de aproximativ 9 ani', se arată într-un comunicat transmis, joi, de IGPR.

Bărbatul a fost prins în urma unor descinderi ale poliţiştilor clujeni şi ofiţerilor italieni în două locuri, el fiind depistat într-o locuinţă din localitatea Fizeşu Gherlii, judeţul Cluj.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel