ISU Satu Mare are 75 de 'salvatori din pasiune' care au făcut 3.000 de ore de voluntariat într-un an

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Someş" Satu Mare a ajuns la un număr de 75 de voluntari care au efectuat, în ultimul an, peste 3.000 de ore de voluntariat în unele activităţi, au informat reprezentanţii instituţiei, miercuri, pe pagina de Facebook.

Potrivit sursei citate, ultimii 15 voluntari înscrişi în seria a IV-a a programului "Salvator din pasiune" au primit diplome la finalul stagiilor de pregătire. Totodată, ei au urmat un curs de prim ajutor.

"În anul petrecut ca voluntari, aceştia au participat la misiuni specifice alături de forţele profesioniste, însumând peste 3.000 de ore de voluntariat, participând la peste 250 de intervenţii SMURD, la diverse acţiuni caritabile, la activităţi de informare preventivă şi susţinând lecţii deschise în grădiniţe şi şcoli. Majoritatea au încheiat contract pe încă un an cu inspectoratul nostru, iar 4 tineri, studenţi în alte centre universitare, au ales să îşi continue activitatea de voluntariat în inspectoratele din judeţele respective", au mai precizat reprezentanţii ISU Satu Mare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel