ISU, mesaj viral pentru un cetăţean supărat pe RO Alert: Crede-ne, nu e o plăcere

Florin Răvdan / 12 iul 2019 / 08:26 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Un bărbat din Suceava, deranjat de mesajele primite de la RO Alert, i-a certat pe cei de la ISU că, în loc să îşi facă treaba, îl deranjează cu diverse mesaje pe timp de noapte. Răspunsul pompierilor a devenit viral pe internet. 

”Mă f… în alerta voastră! De ce nu se ia o măsură în legătură cu ursul? Trebuie să ne frecaţi noaptea? Oamenii mai merg la muncă, dacă nu știați.”, le-a transmis cetăţeanul I.A pompierilor din Suceava.

Răspuns viral al pompierilor

 

"Bună și ție, I.A.!

Îți înțelegem supărarea legată de faptul că alerta te-a deranjat, în condițiile în care tu trebuia să mergi la muncă dimineață. Însă, colegii care ți-au trimis mesajul erau, deja, la muncă. Și, chiar vrem să știi lucrul acesta, noi suntem 24 din 24 activi, la permanență, pregătiți să salvăm viețile oamenilor, nu să-i trezim din somn și să-i deranjăm.

Legat de mesajul RoAlert, așa cum tu erai acasă, odihnindu-te pentru o nouă zi de lucru, altcineva putea fi pe stradă, la schimbul III, și erau foarte multe probabilități să dea nas în nas cu ursul. Pentru acea (acele) viață nevinovată a fost emisă alerta. Dacă tu consideri că o viață de om e mai puțin importantă decât somnul tău, atunci ne cerem scuze. Dar suntem nevoiți să te deranjăm în continuare cu alerta, ori de câte ori va fi cazul, și cineva se va afla într-un potențial pericol, pentru că sistemul nostru de valori este altul.

Am observat că ai în lista de prieteni și pompieri, colegi de-ai noștri. Gândește-te că atunci când ne-ai înjurat, i-ai inclus și pe ei... 
Crede-ne, nu e o plăcere să facem aceste lucruri, însă e o necesitate, pentru că menirea noastră este aceea de a salva vieți. Și dacă RoAlert poate să aibă chiar și cea mai mică influență în a salva o viață, atunci îl vom folosi ori de câte ori va fi nevoie, riscând să te supărăm... Din nou.

Cu stimă, noi, salvatorii!", au replicat salvatorii de la ISU "Bucovina" Suceava. 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26