ISU, intervenție împotriva gărgăunilor

Vespa
Vespa

Angajaţi ai ISU Dolj - Detaşamentul 1 de Pompieri Craiova au intervenit, vineri dimineaţa, în satul Palilula din comuna Bucovăţ (judeţul Dolj) pentru îndepărtarea unui roi de gărgăuni (Vespa Crabo) care îşi făcuseră adăpost în podul locuinţei unei persoane din localitate.

Potrivit ISU Dolj, insectele reprezentau un potenţial pericol atât pentru locatari cât şi pentru vecini, iar intervenţia a fost una deosebită, situaţia cu care s-au confruntat pompierii la faţa locului fiind una inedită. 'Doi militari din cadrul echipei CBRN, echipaţi în costume de protecţie adecvate mediului în care acţionau, au urcat în podul casei şi au îndepărtat roiul de insecte, pe care l-au sigilat într-un sac din material plastic.

În urma intervenţiei pompierilor doljeni, populaţia din zonă a fost ferită de posibile situaţii nedorite, fiind cunoscut faptul că aceste insecte, în anumite condiţii, pot deveni agresive şi ataca oamenii', a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoşilă. Pompierii au intervenit dimineaţa, în jurul orei 5,30, înainte de a se lumina, pentru că ziua insectele încep să plece din cuib. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel