ISU, PLAN ROȘU. Accident între un TIR și un microbuz. 12 aduți și un copil, transportați la spital - GALERIE FOTO

Traficul rutier a fost blocat pe DN24, în județul Iași în urma unui accident grav în care un microbuz de persoane s-a răsturnat. 13 persoane au ajuns la spital. 

Un grav accident rutier, în care au fost implicate un microbuz și un TIR, a avut loc în această seară în localitatea Vânători din județul Iași, au anunțat reprezentanții Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. 

Vezi AICI GALERIA FOTO!

Planul Roșu de intervenție a fost activat

Avand în vedere numărul persoanelor implicate în accident, pentru gestionarea misiunii de răspuns la nivelul județului, a fost activat Planul Roșu de Intervenție. 

La fața locului, echipajele operative intervin cu două mașini de pompieri pentru stingere, o autospecială de descarcerare și o autospecială pentru transport victime multiple din cadrul ISU Iași. 

Forțe sporite de intervenție

Totodată, pentru optimizarea intervenției, în teren acționează și două ambulanțe SMURD, o autospecială de terapie intensivă mobilă și două ambulanțe aparținând Serviciului Județean de Ambulanță. 

Din cele 17 persoane implicate în acest accident rutier, 13 (12 adulți + 1 minor) au fost transportate la spital conștiente, pentru investigații suplimentare. 

Traficul rutier este blocat

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 24, la intersecție cu DN 24C, pe raza localității Vânători, județul Iași, a avut loc un accident în care au fost implicate un microbuz și un autocamion. 

Circulația este întreruptă pentru desfășurarea intervenției de acordare de îngrijiri medicale și cercetarea împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Polițiștii rutieri au deschis o anchetă în urma acestui accident grav și continuă cercetările pentru a vedea cu exactitate cine se face vinovat. 

Accident grav și la Brașov. 4 morți

Patru persoane au murit pe o şosea din judeţul Braşov vineri dimineaţă, după ce un TIR şi un autoturism s-au ciocnit frontal. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 13 Brașov-Sighișoara, la kilometrul 22, la ieșire din localitatea Rotbav, județul Brașov, a avut loc o coliziune frontală între un autoturism și un autocamion. În urma impactului, 4 persoane au murit.

ISU Brașov precizează că două dintre victime erau încarcerate, conform Mediafax.

CITEȘTE AICI: Accident cu patru morţi în judeţul Braşov. Un TIR a intrat într-o maşină

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel