Isterie în UK din cauza crizei de combustibil. Oamenii se iau la bătaie pentru benzină în stațiile peco - VIDEO

Isterie în UK din cauza crizei de combustibil. Oamenii se iau la bătaie pentru benzină în stațiile peco  / Foto: Captură video The Sun
Isterie în UK din cauza crizei de combustibil. Oamenii se iau la bătaie pentru benzină în stațiile peco / Foto: Captură video The Sun

Criza de combustibil din Marea Britanie încinge spiritele în stațiile de alimentare.

Disperați să-și facă plinul și chiar rezerve, britanicii ajung să se ia la bătaie pentru combustibil. Cozile cu sute de mașini care așteaptă să intre în benzinării se întind pe distanțe de mai mulți kilometri. În acest timp, guvernul britanic spune că situația începe să se îmbunătățească. Autoritățile încearcă să rezolve problema penuriei de șoferi de camion. În mai multe benzinării oamenii s-au luat la bătaie pentru a-și cumpăra benzină sau motorină. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoțional!

Șefa unei stații de benzinărie, atacată de un motociclist

Șefa unei benzinării a ajuns la spital cu comoție cerebrală după ce a fost atacată de un motociclist care nu a primit combustibil, scrie Daily Mail. Nerali Patel, în vârstă de 38 de ani, lucrează la o stație de benzinărie din Belsize Park, în nordul Londrei și a fost atacată cu un bidon de benzină de către bărbatul care purta cască de motociclist.

Imaginile de pe camerele de supraveghere arată cum femeia a fost pusă la pământ de loviturile motociclistului și cum acesta intenționa să o lovească iar. Femeia a povestit că a fost atacată în momentul în care i-a spus bărbatului că nu îi dă combustibil. Acesta i-a adresat și mai multe replici rasiste.

Ministrul Transporturilor: Vă rog să nu mai veniţi cu sticle de apă la benzinării, este periculos şi nu ajută

Ministrul Transporturilor din Marea Britanie, Grant Shapps, a făcut marţi un apel către șoferi să se abţină să îşi umple cu combustibil vechile sticle de apă, după ce achiziţiile de panică au provocat lungi cozi la benzinării în ultimele zile.

,,Începem să vedem primele semne de stabilizare, care nu se reflectă deocamdată asupra cozilor. Cu cât mai rapid vom reveni la vechile noastre obiceiuri normale, cu atât mai rapid va fi rezolvată situaţia şi rog publicul să facă acest lucrul. În special, vă rog să nu mai veniţi cu sticle de apă la benzinării, este periculos şi nu ajută", a declarat Grant Shapps, potrivit The Independent.

Grant Shapps a precizat că actuala criză de aprovizionare cu combustibili este cauzată de pandemia de COVID care a oprit procedurile de examinare pentru cei care doreau să obţină un permis de conducere de camion.

,,Această problemă este cauzată aproape în întregime de coronavirus şi de incapacitatea de a testa noi şoferi de camion în perioada carantinelor. Brexitul este un alt motiv. Pe de altă parte, această criză ne-a ajutat să modificăm regulile pentru a putea testa mai rapid noi şoferi, o flexibilitate care ne-a fost oferită prin ieşirea din UE şi capacitatea de a modifica legislaţia.", a mai spus ministrul britanic al Transporturilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel