Israelul, pe picior de război. Încă un lider Hamas ucis, vineri seara

Ahmed Abu Jalal, un lider al aripii militare a mişcării Hamas,  a fost ucis, vineri seara, în raidul aerian israelian efectuat în zona Maghazi din Fâşia Gaza, anunţă surse palestiniene citate de site-ul Ynetnews.

 Potrivit surselor citate, Ahmed Abu Jalal a fost ucis într-un raid aerian care a avut loc în apropierea taberei de refugiaţi de la Maghazi, situată în centrul Fâşiei Gaza.

 În atac au fost ucişi şi doi fraţi ai lui Abu Jalal, precum şi o altă persoană.

 "Patru civili au devenit martiri în zona Maghazi, în centrul Fâşiei Gaza", a declarat Achraf al-Qudra, un purtător de cuvânt al serviciilor medicale din Fâşia Gaza, un teritoriu palestinian aflat sub controlul mişcării islamiste Hamas.

 Bilanţul operaţiunii israeliene "Pilon al Apărării" a ajuns la 28 de morţi în Fâşia Gaza. În Israel, trei civili au fost ucişi într-un atac cu rachetă lansat din Fâşia Gaza.

 Israelul blochează toate drumurile spre Fâşia Gaza, sugerând eventualitatea unei operaţiuni terestre, în ultimele zile fiind mobilizate peste 30.000 de rezerviști.

Armata israeliană a atacat 613 obiective "teroriste" de la începutul operaţiunilor în Fâşia Gaza, care ar putea dura aproximativ şapte săptămâni, informează site-ul Ynetnews.com.  Potrivit armatei israeliene, în prima zi a raidurilor aeriene, a fost distrusă o fabrică de avioane fără pilot aparţinând Hamas.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel