Israelul, lovit de rachete. Ripostă de amploare

O rachetă lansată de mişcarea islamistă Hamasa a lovit oraşul Sderot. Tancurile israeliene au răspuns imediat cu atacuri asupra poziţiilor ale mişcării islamiste, relatează Agepres. 

Armata israeliană a lovit miercuri mai multe poziții ale mișcării islamiste Hamas în Fâșia Gaza, ca răspuns la un tir de rachetă asupra orașului de frontieră Sderot (sud), au declarat serviciile de securitate israeliene și palestiniene, informează AFP.

O rachetă a căzut în timpul dimineții la Sderot, lovit în mod regulat de proiectile trase din Fâșia Gaza, a anunțat poliția israeliană.

Racheta nu a făcut victime, a precizat poliția. Potrivit armatei israeliene, ea a căzut pe o stradă.

Surse din cadrul serviciilor de securitate palestiniene în Fâșia Gaza au anunțat apoi tiruri de tancuri israeliene asupra unei baze a aripii militare a Hamas în nordul Gazei și în mai multe locuri de-a lungul frontierei.

Trei bombardamente aeriene au vizat de asemenea alte baze în sudul enclavei, la Khan Yunes, potrivit acelorași surse. Două raiduri ale aviației au vizat de asemenea poziții ale serviciilor de securitate ale Hamas în apropierea orașului Gaza, potrivit unui jurnalist de la France Presse.

Nicio victimă nu a fost înregistrată, a declarat Ashraf al-Qodra, purtător de cuvânt al Ministerului Sănătății în Gaza.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel