Israelul a efectuat raiduri aeriene asupra Fâșiei Gaza. O fetiță de 6 ani a fost rănită

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Armata israeliană a efectuat raiduri aeriene care au vizat pozițiile Hamas din Fâșia Gaza.

Armata israeliană a efectuat raiduri aeriene care vizează pozițiile Hamas în Fâșia Gaza și a rănit două persoane cauzând daune materiale. Potrivit agenției oficiale de știri palestiniene Wafa, avioanele de război israeliene au lansat sâmbătă o serie de rachete în părțile estice, nord-vestice și centrale ale Fâșiei Gaza, inclusiv terenuri agricole deschise, rănind o fetiță de șase ani și un bărbat de 20 de ani.

Atacurile au provocat întreruperi de curent în partea de est și au cauzat unele daune spitalului pentru copii și unui centru pentru persoane cu dizabilități. Cu toate acestea, purtătorul de cuvânt al armatei israeliene, Avichay Adraee, a declarat pe Twitter că raidurile au lovit un atelier de fabricare a rachetelor și un post militar aparținând Hamas, grupul care guvernează Fâșia Gaza, adăugând că atacul a fost efectuat ca răspuns la focul de rachete din Gaza.

Potrivit armatei, o rachetă a fost lansată asupra Israelului din Fâșia Gaza vineri seară, la scurt timp după ce s-au auzit sirenele de avertizare în orașul Ashkelon din sudul Israelului. Niciun grup palestinian din Gaza nu și-a asumat responsabilitatea pentru bombardament, dar Israelul responsabilizează Hamas-ul pentru toate atacurile emise din Gaza, inclusiv pentru cele revendicate de alte grupuri de luptători cu sediul în enclavă, informează AlJazeera.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel