EXCLUSIV  Ismail Ertug – Vicepreședinte al Grupului S&D din PE și Modelul German pentru salvarea Europei din criză, la emisiunea ”Din culisele Europei – All about EU”, realizată de Claudia Țapardel

Ismail Ertug – Vicepreședinte al Grupului S&D din PE și Modelul German pentru salvarea Europei din criză, la emisiunea ”Din culisele Europei – All about EU”, realizată de Claudia Țapardel
Ismail Ertug – Vicepreședinte al Grupului S&D din PE și Modelul German pentru salvarea Europei din criză, la emisiunea ”Din culisele Europei – All about EU”, realizată de Claudia Țapardel

Astăzi, 7 aprilie, începând  cu ora 13.00 urmează o nouă emisiune ”Din culisele Europei – All about EU”, realizată de Claudia Țapardel, la DCNews.

Invitatul Claudiei Țapardel este Eurodeputatul german Ismail Ertug – Vicepreședinte al Grupului S&D din Parlamentul European, responsabil de Inovare, Transformare și o Europă Digitală mai Puternică, un deputat cu o vastă experiență în politicile europene și un cunoscător al culiselor și jocurilor de putere de la nivel european, aflandu-se la cel de-al treilea mandat în Parlamentul European.

Vom afla de la el cum este gestionata criza pandemică și economică în Germania și în Europa și vom avea parte de o dezbatere extrem de dinamică din care vom afla  informații cu privire la cele mai fierbinți subiecte aflate pe masa Parlamentului European, precum:

Ø Cum sunt afectate companiile românești care asigură transportul de mărfuri pe cale rutieră, dar și șoferii ca urmare a aprobării Pachetului de Mobilitate.


Ø Investiții de 10 miliarde de euro destinate tărilor de Coeziune ca urmare a Revizuirii TEN-T (Rețelei Trans-Europene de Transport).


Ø Drepturile câștigate de către cetățenii europeni care călătoresc cu trenul prin Europa, ca urmare a Revizuirii legislației europene privind drepturile și obligațiile pasagerilor din transportul feroviar.  


Ø Soluții pentru salvarea de la faliment a companiilor aeriene europene prin suspendarea Regulamentului privind sloturile și permiterea acordării de sprijin financiar sub formă de ajutor de stat de către statele membre.


Ø Zeci de miliarde de euro în noile investiții industriale de la nivelul UE în contextul Agendei Green Deal și al unei Europe Digitale mai puternice.


Ø Protejarea drepturilor muncitorilor români din alte state membre al UE, și în special din Germania.


Ø Certificatul digital pentru vaccin – vom putea sau nu să călătorim liber din vară folosind acest certificat


Ø Relansarea turismului


Ø Strategia de vaccinare la nivelul EU și testarea masivă a cetățenilor europeni pentru o relansarea a tuturor activităților economice la nivel european.

Emisiunea va fi difuzată miercuri, 7 aprilie 2021, de la ora 13.00 atât pe DC News - Facebook și Youtube, cât și pe DC News TV.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt1
NoMy