Urmărește emisiunea live


ISJ Vaslui, platformă online GRATUITĂ pentru elevi şi profesori

Inspectoratul Şcolar Vaslui lansează o platformă online gratuită pentru elevi şi profesori.

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Vaslui a lansat, marţi, "Campusul Virtual", o platformă on-line gratuită oferită elevilor şi personalului didactic din judeţ, au anunţat reprezentanţii instituţiei.

Ce spun reprezentanții ISJ Brașov

"Profesorii care vor avea cont vor putea construi suporturi de curs la disciplinele şi anii de studii la care s-au lansat deja spaţiile de curs, vor putea de asemenea configura şi verifica temele sau interacţiona cu elevii prin intermediul spaţiului de discuţii sau prin feedback-ul la temele date. Inspectorii şcolari sunt cei care gestionează domeniile, iar fiecare inspector îşi alcătuieşte echipa de redactare a suporturilor de curs şi a testelor care vor fi rapid plasate în spaţiile de curs. Folosirea acestui ' Campus Virtual' se poate îmbina armonios cu o soluţie de teleconferinţă. Toate acestea, pentru a veni în sprijinul elevilor şi profesorilor, dar şi pentru a crea un instrument de învăţare electronică colaborativ, pus la dispoziţie în mod gratuit şi cu acces neîngrădit de pe orice dispozitiv", precizează un comunicat de presă transmis de ISJ Vaslui.

Cursurile vor respecta programa şcolară

Administratorul "Campusului Virtual" va pune la dispoziţia utilizatorilor tutoriale concise, iar conţinuturile cursurilor vor respecta programa şcolară şi vor propune o parcurgere graduală a materiei cu ajutorul materialelor educaţionale-suport create de cadrele didactice vasluiene.

"Ne alăturăm astfel efortului suplimentar impus de traversarea cu succes a acestei perioade dificile, care trebuie depăşită prin solidaritate şi eforturi comune", au menţionat reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Vaslui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel