ISIS, ATENTAT dejucat în Rusia

kremlin
kremlin

Serviciul Federal de Securitate (FSB) al Rusiei a arestat la Moscova patru membri ai unui grup terorist de diversiune, printre care un cetățean moldovean. Ei plănuiau să comită o serie de atacuri teroriste în capitala Federației Ruse.

'Serviciul Federal de Securitate al Rusiei a prevenit activitatea unui grup terorist diversionist format din cetățeni ai Republicii Tadjikistan și Republicii Moldova, care plănuiau să comită o serie de acțiuni teroriste de anvergură la Moscova, cu folosirea unor bombe artizanale de mare capacitate', a anunțat FSB, scrie Agerpres.

Potrivit FSB, joi, 15 decembrie, în urma unor operațiunii operative la Moscova au fost arestați patru dintre membrii acestui grup care pregătea atacuri teroriste 'la indicațiile directe ale unui emisar al organizației jihadiste Statul Islamic (SI) care se află în Turcia și care a fost dat în urmărire internațională de autoritățile Tadjikistanului'.

La adresele unde locuiau presupușii teroriști, la Moscova și în suburbiile orașului, FSB a descoperit și confiscat arme automate și muniții pentru acestea, dispozitive explozibile artizanale gata să fie folosite, precum și o cantitate considerabilă de substanțe explozive pentru fabricarea de bombe de mare capacitate.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel