EXCLUSIV  Își ia ”împăratul” la revedere? Diana Tache: ”Nu știm unde este perdeluța”/ ”Nu a fost pus de PNL, a fost servit peste capul lui Crin Antonescu”

foto ilustrativ Pexels
foto ilustrativ Pexels

În contextul crizelor care macină politicul românesc, apar tot mai multe semnale cu privire la liderii politici ai Puterii. 

Jurnalista Diana Tache consideră că România este condusă prost și arogant. ”Capul umflat al acestora care ne-au condus începe să se dezumfle și realizează până și ei că nu e doar despre ei, e și despre ceilalți pe care-i conduc” consideră jurnalista, conform intervenției de la ”Miercurea Neagră”. 

Întrebată de analistul politic Bogdan Chirieac dacă și președintele Klaus Iohannis se află în această poziție de conștientizare, Diana Tache a răspuns: ”Cum a zis dl. Rareș Bogdan ieri? Împăratul! Dacă se revoltă până și supușii cei mai umili, cei mai loiali, cei mai lipiți de domnia sa... Cu toate dragostea, cum spuneți dvs., reacția lui Rareș Bogdan a fost una de o evidență foarte clară. Noi am mai trăit momentul cu luatul la revedere, de la perdeluță, nu știm unde este perdeluța și dacă se va face semnul de la revedere și se va desprinde cumva președintele de cei care l-au pus acolo vreme de 10 ani”. 

Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice, a intervenit prin a spune că nu PNL l-a pus pe Klaus Iohannis, ci ”Klaus Iohannis a fost servit PNL-ului, prin Crin Antonescu, dar cred că peste Crin Antonescu și apoi el i-a adus pe PNL-iști la guvernare”. 

”Știați că, în Japonia, singurii care nu sunt obligați a se închina în fața împăratului sunt dascălii? Motivul e că japonezii susțin că fără dascăli nu pot exista împărați” a fost mesajul cu bătaie lungă lansat de Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL. 

Citește mai mult aici: Divergențe între Klaus Iohannis și Rareș Bogdan? Chirieac: Lumea constată brusc că împăratul e gol; este momentul plății

Între timp, greva din educație continuă, în ciuda ofertei finale a Guvernului. 

Citește aici mai mult: Greva profesorilor continuă. Oferta Guvernului, respinsă: Executivul oferă 1000 de lei în plus la salariu, profesorii cer dublu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel