Ironia sorții. A supraviețuit cancerului, dar a murit de COVID, după ce a jucat cărți cu un prieten care a ascuns că este pozitiv

Ironia sorții. A supraviețuit cancerului, dar a murit de COVID, după ce a jucat cărți cu un prieten care a ascuns că este pozitiv / Foto: Pixabay
Ironia sorții. A supraviețuit cancerului, dar a murit de COVID, după ce a jucat cărți cu un prieten care a ascuns că este pozitiv / Foto: Pixabay

O femeie care supraviețuit cancerului a murit de Covid, după ce un prieten a ascuns că este pozitiv, pentru că voia să joace cărți. 

O femeie în vârstă de 82 de ani, care supraviețuise cancerului, a murit de COVID, după ce a jucat cărți cu un grup de prieteni, iar unul dintre ei a ascuns că este infectat cu coronavirus, scrie Mirror.

Barb Bartolovich, din Ohio, era vaccinată, dar sistemul imunitar era slăbit, pentru că tocmai învinsese cancerul. Femeia știa că este vulnerabilă în fața COVID-19, așa că era foarte precaută în respectarea măsurilor de prevenire a infectării și se întâlnea doar cu oameni la fel de atenți.

Ea a vorbit cu mai mulți prieteni să se întâlnească pentru a se juca cărți și a întrebat pe toată lumea dacă s-a vaccinat. Familia femeii susține că unul dintre prietenii care au venit în vizită i-a ascuns faptul că avea Covid 19. Abia după moartea femeii s-a aflat că cel mai probabil de la el a luat femeia virusului. Se pare că bărbatul știa clar că este bolnav pentru că făcuse un test care ieșise pozitiv, dar a ascuns acest lucru, spunându-le prietenilor că este sănătos și vaccinat.

„Cineva a decis că testarea pozitivă pentru Covid este ceva ce poate ascunde. Am aflat pentru că persoana respectivă a recunoscut după ce Nana s-a îmbolnăvit”, a declarat Lauren Nash, nepoata lui Bartolovich.

"Nu merită să știi că ai rănit pe cineva sau că ai ucis pe cineva pentru că vrei să ieși și să te distrezi"

În câteva zile de la infectare, starea de sănătate a femeii s-a agravat și pe 21 decembrie ea a murit.

”Ea a fost totul pentru toți. După cum spune toată lumea, dacă l-ai cunoscut-o pe Barb, ai fost iubit. A fost luată prea devreme”, a spus Lauren Nash, care dorește să răspândească mesajul despre importanța restricțiilor Covid.

"Nu merita. Nu merită să știi că ai rănit pe cineva, că ai rănit pe cineva sau ai ucis pe cineva pentru că vrei să ieși și să te distrezi. Sunt îngrozită de locul în care suntem și ce se întâmplă, că nu luăm în considerare viețile oamenilor.”, a mai spus aceasta.

Cum rudele plâng moartea femeii și spun că nu îl pot ierta pe bărbatul care a venit să joace cărți, deși era infectat cu noul coronavirus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel