Iron Maiden concertează din nou la București

maiden concert dece
maiden concert dece

Trupa britanică de heavy metal, Iron Maiden, revine la București pentru un concert ce va avea loc în luna iulie, în piața Constituției, informează site-ul formației.

Biletele pentru concertul ce va avea loc pe 24 iulie se pun în vânzare începând de marți, 19 martie. Reprezentația face parte din turneul ”Maiden England” și este organizat în România de East European Events, Marel Avream și D&D Entertainment.

În deschiderea spectacolului britanicilor de la Iron Maiden vor concerta alte două trupe celebre, Voodoo Six și Antrax.

Actualul turneu Maiden England va reproduce spectacolul de scena din turneul care a avut loc în 1988 "Seventh Son" şi în care trupa va interpreta multe piese din cadrul legendarului turneu, precum şi din concertul video VHS din 1989 intitulat "Maiden England", care împrumuta numele acestui turneu şi care va fi lansat în premiera pe DVD în data de 23 martie 2013.

”Suntem încântaţi să aducem acest turneu fanilor din România. Mulţumită tehnologiei moderne, am fost în măsură să actualizăm şi să îmbunătăţim producţia originală din 1988 pentru MAIDEN ENGLAND şi vom aduce cu noi un impresionant şi nou spectacol de lumini, aranjament de scenă, diferite întruchipări ale lui Eddie, precum şi o mulţime de efecte pirotehnice şi tot felul de astfel de lucruri captivante pentru fani”, a declarat Bruce Dickinson, solistul trupei. 'Ştim cât de populară este istoria turneelor Iron Maiden în rândul fanilor de toate vârstele, de aceea vom aduce cu noi producţia completă pe care am folosit-o în turneul de anul trecut, din America de Nord. Ne-am distrat de minune cu set list-ul (http://www.ironmaiden.com/setlist.html), deoarece am cântat piese pe care nu le mai interpretasem de foarte multă vreme, cum ar fi: Seventh Son, The Prisoner si Afraid To Shoot Strangers, precum si favoritele fanilor: The Trooper, Aces High, The Clairvoyant, The Number Of The Beast, Wasted Years sau Run To The Hills. Partea de început a turneului a fost atât de distractivă pentru întreaga trupa, încât asteptăm cu nerăbdare să aducem întregul spectacol fanilor din Europa', a ţinut să precizeze şi basistul Steve Harrison. Una dintre cele mai importante trupe rock din toate timpurile, cu o influență de necontestat, Iron Maiden a vândut aproximativ 90 milioane de albume la nivel mondial şi a susţinut peste 2000 de concerte în 58 de ţări

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel