Urmărește emisiunea live


Irinel Columbeanu candidează la Primăria Capitalei din partea PPPS

Conștient că Legea electorală impune prea multe restricții unui candidat independent, Irinel Columbeanu a hotărât să candideze la Primăria Generală a Capitalei având susținerea unui partid, respectiv, Partidul Popular și al Protecției Sociale.

Omul de afaceri, Irinel Columbeanu și-a depus, marţi, candidatura la Primăria Generală din partea Partidului Popular și al Protecției Sociale (PPPS).

"Am devenit membru al acestui partid, iar PPPS îmi va susţine programul cu care am decis să mă înscriu în cursă", a declarat Columbeanu pentru Rtv.net, precizând că, din postura de independent, ar fi strâns mai greu semnăturile pentru susţinerea candidaturii sale.

Mai mult, ca independent nu ar fi avut dreptul să folosească însemne electorale, nici pe buletinele de vot, nici pe afişe şi i s-ar fi refuzat desemnarea de membri în birourile secţiilor de votare. "În condiţiile astea, mă întreb cum mai poate fi primenită clasa politică", a spus Columbeanu.

Deși PPPS a semnat un protocol de fuziune cu UNPR,  protocolul nu a fost validat de către Tribunalul Municipiului Bucureşti, întrucât reprezentantul PPPS nu deținea calitatea de semnatar al fuziunii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel