Irinel Columbeanu ANUNŢĂ: Moni SE ÎNTOARCE ACASĂ

monica columbeanu
monica columbeanu

În luna august se împlineşte un an de la moartea fulgerătoare a Veronicăi Bulai, mama Monicăi şi a Ramonei Gabor. Pentru că parastasul de un an este foarte important, este de aşteptat ca Monica să lase America pentru a participa la ceremonie.

Tot aproape un an a trecut şi de când Monica nu şi-a mai văzut fetiţa, pe Irinuca, aşa că venirea ei în România este dată mai mult ca sigur de către fostul soţ, Irinel Columbeanu.

"E posibil să vină în august. Când am vorbit cu ea la telefon, mie mi-a spus că e posibil să apară şi ea în august", susţine omul de afaceri.

Iar, dacă tot revine acasă, Moni va face tot posibilul să o revadă şi pe Irinuca. Fetiţa are 7 ani şi tocmai a terminat clasa I. "Plin de A-uri. Litera mare A, aşa sunt notele ei", spune cu mândrie tatăl Irinel, la Antena Stars.

 VEZI SI: http://www.dcnews.ro/monica-columbeanu-in-serviciile-unei-femei-acuzata-de-trafic-de-droguri_64123.html

Acesta a mai dezvăluit că vara aceasta el şi fetiţa o vor petrece pe Litoralul românesc. "Vom sta cât vrea ea. Aşa i-a spus mamei ei, că vrea să stea toată vara".

La mare vor merge doar el şi cu Irina, dar, "dacă vrea şi Monica să vină, i-am spus că e binevenită. I-a spus Irina unde vrea să meargă şi mie mi-a spus că e posibil să apară şi ea în august".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel