Irina Tănase, prima reacție după ce Liviu Dragnea a ajuns la DNA

Liviu Dragnea a ajuns, joi, la DNA
Liviu Dragnea a ajuns, joi, la DNA

Logodnica lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, a făcut primele declarații după ce Liviu Dragnea a ajuns la DNA. 

Liviu Dragnea a ajuns, joi, la DNA, în urma unei citații din partea procurorilor privind dosarul vizitei din SUA. Dosarul vizează participarea fostului lider PSD la ceremonia de inaugurare a lui Donald Trump, în 2017. 

Logodnica lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, a declarat la Realitatea Plus că „noi, în mod oficial, nu știm nimic. Este prima dată când a fost chemat în acest dosar și doamna avocat a solicitat să i se pună la dispoziție dosarul... Trebuie să știi dacă ești acuzat într-un dosar și pentru ce. Știu că dosarul există.”

Irina Tănase a precizat apoi că „pentru liderii unui partid de guvernământ în parteneriat strategic cu SUA nu este o chestie neobișnuită să primească invitații acolo. Nu este absolut nimic ieșit din comun. Din punctul meu de vedere este o exagerare. Invitații de genul acesta liderii politici întotdeauna le-au primit de la țările cu care au parteneriate. Și liderii coaliției actuale vor primi tot felul de invitații... De la o speculație până la mai mult de atât e cale lungă.”

Întrebată ce spune Dragnea despre „sumedenia de dosare”, Irina Tănase a spus că „deja e o chestie obișnuită. Când nu mai sunt subiecte, găsim ceva cu Liviu Dragnea. Nu spune nimic. Nu am discutat cu el despre subiectul acesta.”

Irina Tănase, despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea 

I s-au făcut patru RMN-uri pe care le solicita de șase luni. Nu știm care sunt rezultatele... Deși el e pacientul, nu i se comunică nimic. Când a plecat de la clinică, rezultatele le-au preluat agenții care au fost cu el și le-au dat medicilor de la penitenciar. Nu știm nimic despre rezultate.”, a mai spus Irina Tănase la Realitatea Plus, joi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel