Irina Tănase, audiată la DNA: A vrut procurorul să mă cunoască

Irina Tănase
Irina Tănase

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a fost citată marți la DNA în dosarul Tel Drum în calitate de martor.

Este vorba despre fapte când aveam 8 ani. Nu ştiu ce a vrut să afle de la mine, nu am dat declaraţii, cred că a vrut dânsa (n.red procurorul) să ne cunoaştem (...) A fost citată toată familia la DNA (...) Este o răzbunare a sistemului. a spus Irina Tănase, la ieșirea de la DNA, într-un interviu pentru Antena 3.

Irina Tănase a mai subliniat că nu poate să considere o "coincidenţă" faptul că pe data de 22 decembrie ieşea şi vorbea public despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea, iar după o zi, familia ei şi a fostului şef al PSD au fost citate în dosarul Tel Drum.

O pot considera o pedeapsă sau o răzbunare a sistemului asupra noastră pentru că am îndrăznit să vorbim despre situaţia în care este acesta. E părerea mea" a spus Irina Tănase.

Care este starea de sănătate a lui Liviu Dragnea

"E vorba de un chin la care e supus, de o formă de tortură, din punctul meu de vedere, atâta timp cât şase luni laşi un om să se chinuie cu nişte dureri şi să i se agraveze starea de sănătate, deşi îndeplineşte toate condiţiile legale să fie dus la investigaţii medicale. Consider că e vorba de o formă de tortură şi de o încercare de a-l presa", a declarat Tănase.

Liviu Dragnea este încă din luna mai 2019, la penitenciarul Rahova, unde ispășește o pedeapsă de 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel