Irina Tănase a trecut prin a patra operație

Irina Tănase, partenera lui Liviu Dragnea, a trecut prin a patra intervenție chirurgicală, una riscantă, la o clinică din Turcia. 

Se pare că partenera fostului lider al PSD suferă de o boală genetică. Conform Cancan, Irina Tănase a suferit o intervenție chirurgicală periculoasă în Turcia. Ea ar suferi de o boală genetică a oaselor. 

”Prima operație pe care a avut-o a fost la un an. Apoi a ținut-o numai prin spitale și analize cam toată viața. Suferă de o boală genetică a oaselor, însă este tratabilă. Din păcate, dacă nu se operează, poate să moară, însă riscul să moară și pe masa de operație este la fel de mare. Ea este curajoasă. Anul trecut, în februarie, a suferit cea de-a treia operație, în România, la spitalul de stat. Operația a fost foarte periculoasă, singurul medic din lume, și nu exagerez când spun din lume, care a vrut să o opereze a fost doctorul chirurg Marius Catană. Ea putea să moară acolo, este o operație foarte riscantă. Mai trebuie să facă o operație, însă mai așteaptă, trebuie să te pregătești psihic pentru așa ceva” a spus un apropiat al Irinei, pentru Cancan.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel