Soții Schrotter, audiați la DIICOT

Creatoarea de modă Irina Schrotter a fost chemată la DIICOT împreună cu soțul său, unde aceștia ar urma să fie audiați într-un dosar de evaziune fiscală.

Miercuri, soțul creatoarei de modă Irina Schrotter s-a prezentat la DIICOT. Zaharia Schrotter și alți oameni de afaceri din Iași sunt implicaţi într-un dosar de evaziune fiscală, spălare de BANI şi constituire a unui grup infracţional organizat, iar prejudiciul s-ar ridica la peste un milion de euro.

Altfel spus, soţii Schrotter ar fi achiziţionat produse la preţuri supraevaluate, iar sumele obţinute erau spălate prin intermediul unor firme din străinătate, în special din Olanda.

La audieri a fost citată și creatoarea de modă, însă, conform reporterilor Antena 3, Irina Schrotter ar fi trimis o scrisoare prin care anunța că este plecată din țară.

Nu este pentru prima dată când cei doi soți au probleme cu justiția. În urmă cu câțiva ani, pe numele acestora a mai fost deschis un dosar de evaziune fiscală pentru păcălirea unor bănci, caz în care prejudiciul s-ar fi ridicat la 500.000 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel