Irina Radu, schimbată cu Doina Gradea. Tolontan, mut: Jocuri de culise

Jurnalistul Cătălin Tolontan este subliniază că schimbarea Irinei Radu cu Doina Gradea la conducerea TVR ”a lăsat mută lumea televiziunii, a media și a comunicării.”

”Schimbarea, fără nicio explicație, a Irinei Radu și înscăunarea, tot fără prezentarea vreunui argument, a Doinei Gradea ca președinte director general al TVR a lăsat mută lumea televiziunii, a media și a comunicării. Probabil că, în domeniul lor de activitate, acolo unde se pricep și pot aprecia, mulți români au sesizat același lucru. Între ce a promis liderul PSD, al cărui ton echilibrat și agendă axată pe nevoile oamenilor au câștigat alegerile, și ce se întâmplă în toată țara, există o diferență uriașă.” scrie Tolontan pe site-ul său

Jurnalistul subliniază că, deși nu este un partizan al Irinei Radu, ”guvernarea Irina Radu la televiziunea publică a încercat să facă ceea ce a promis Liviu Dragnea în campanie, pentru orice domeniu de activitate”. 

[citeste si]

Despre noua conducere nu are însă cuvinte de laudă: ”Cinstit vorbind, noua conducere nici n-ar putea face mare lucru, de vreme ce s-a înscăunat prin împrietenirea cu toate facțiunile din PSD, care fiecare are un interes sau o rudă la TVR.

Un climat jocuri de culise, suspiciune generalizată și ostilitate, pentru că dacă ești obișnuit să conduci așa, e foarte greu să te schimbi.

Transferuri ale unor pile reșapate nu doar pe post, ci și în zona de publicitate, marketing și așa mai departe.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel