Iranul respinge acuzațiile Israelului, privind atentatul de la Burgas

burgas
burgas

Iranul respinge acuzațiile mai multor oficiali israelieni după atentatul de la Burgas, din Bulgaria, televiziunea oficială iraniană calificându-le drept "pripite" şi "ridicole", relatează AFP.

"Premierul (Benjamin Netanyahu - n.r.) a acuzat Iranul că este implicat în acest atentat prin declaraţii pripite, ridicole şi repetitive", a afirmat site-ul televiziunii oficiale, într-o primă reacţie iraniană în urma atentatului şi a acuzaţiilor israeliene care au urmat.

"Nu este prima dată când face asemenea declaraţii. Iarna trecută, după atentantele (...) din Thailanda şi India, a formulat împotriva Iranului, fără nici o dovadă, acuzaţii care nu au fost confirmate ulterior", dar care fac parte dintr-un ”nou scenariu menit să creeze un climat antiiranian”, potrivit aceleiaşi surse, scrie Mediafax.

În urma atentatului de miercuri de la Burgas, soldat cu opt morți și peste 30 de răniți, premierul israelian, Benjamin Netanyahu, împreună cu mai mulţi membri ai Guvernului său au acuzat imediat Iranul şi mişcarea şiită libaneză Hezbollah că s-ar afla în spatele acestui atentat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel