ÎPS Teodosie: Darurile de Bobotează aduc puteri vindecătoare. Nu se infectează nimeni, e har și putere

ÎPS Teodosie a transmis un mesaj de sărbătoarea Bobotezei și a făcut și câteva recomandări pentru credincioși.

ÎPS Teodosie a intervenit în această dimineață în direct la România TV, chiar înainte de slujba de Bobotează, unde a explicat cât de importantă este aceasta.

”Să vină multă lume, pentru că toți trebuie să ia darurile sărbătorii”

”Suntem la Boboteaza anului 2021. Sigur că am trecut de anul 2020 cu multe încercări, ca printre niște nori am trecut și am ajuns iată în zorii anului 2021. Astăzi se arată o zi frumoasă ca să poată să vină credincioșii să participe la sărbătoarea noastră. Este mai importantă fiind la malul Mării. Boboteaza vine cu daruri și bucurii. Darurile de Bobotează aduc puteri vindecătoare”, a declarat ÎPS Teodosie. 

Întrebat despre faptul că autoritățile au solicitat să nu meargă la slujbă mai mult de 3.000 de credincioși, ÎPS Teodosie a precizat: 

”Câți au loc toți să vină, să stea la distanță, dar sărbătoarea însemnează bucuria tuturor. Nu trebuie să limităm. Așa avem de la părinții bisericii și înaintașii noștri tot așa au spus ca la sărbătorile mari să slujească toți părinții, să vină multă lume, pentru că toți trebuie să ia darurile sărbătorii. (...)”, a susținut ÎPS Teodosie. 

”Dumnezeu trece peste orice, este doctorul suprem”

ÎPS Teodosie a mai fost întrebat și dacă îi este frică de faptul că s-ar putea infecta cineva cu noul coronavirus. 

”Cum să ne fie frică. Fiind darurile Bobotezei acolo nu se infectează nimeni. Acolo este har și putere. Eu nu m-am infectat și am stat lângă atâția oameni. Sigur că trebuie să respecte regulile sanitare. Unde voiește Dumnezeu se biruiește rânnduiala firii. Dumnezeu trece peste orice, este doctorul suprem, astfel noi avem nădejdea că Boboteaza ne va aduce mai multă bucurie și va alunga frica de boală și însăși boala”, a mai declarat ÎPS Teodosie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel