ÎPS Teodosie, luat în calcul la PREZIDENȚIALE! ”Dumnezeu trebuie să fie mereu pe primul loc”

ÎPS Teodosie a reacționat după ce a aflat că există calcule privind o eventuală candidatură a sa la alegerile prezidenţiale.

ÎPS Teodosie a reacționat în direct la Antena 3 după sociologul Bruno Ştefan a vorbit, la DC News, despre posibila sa candidatură la prezidențiale. 

”Este imposibil. Eu sunt slujitor a lui Dumnezeu. Nu m-aș amesteca în politică chiar dacă mi-ar spune Dumnezeu. Eu asta vreau să rămân, ce sunt acum, să fiu slujitorul lui Dumnezeu. Această ipoteză este o glumă, ceva neserios. Nu se poate gândi așa ceva. Biserica Ortodoxă îl slujește pe Dumnezeu și Dumnezeu trebuie să fie mereu pe primul loc. Dumnezeu ne trimite lumină, rămâne cu noi și ne ocrotește și ne ajută”, a declarat ÎPS Teodosie. 

Întrebat de Oana Zamfir dacă lucrurile ar putea fi îmbinate astfel încât conducătorii țării să fie cu o puternică credință în Dumnezeu și pe care să o manifeste în fapte, ÎPS Teodosie a răspuns: 

”Conducătorii nației trebuie să fie oameni politici. Și în vechiul testament, bine delimitat, avem pe Moise și Aron. Moise a fost conducătorul politic al poporului, Aron conducător religios. Nu îi stă bine unui slujitor a lui Dumnezeu să se amestece în politică, să devină un conducător politic. Își pierde tot rostul său.”, a mai declarat ÎPS Teodosie. 

VEZI ȘI: EXCLUSIV  ”ÎPS Teodosie, candidat la prezidenţiale”. Bruno Ştefan: Sunt unii care lucrează la acest scenariu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel