Urmărește emisiunea live


IPOTEZĂ în cazul pedofilului olandez, la mai bine de un an de la uciderea Adrianei

Imagine de Pezibear de la Pixabay
Imagine de Pezibear de la Pixabay

Apar noi detalii despre ancheta în cazul pedofilului olandez care, în urmă cu mai bine de un an, s-a sinucis după ce a omorât-o pe Adriana, o copilă de 11 ani din Gura Șuții. 

Olandezul Johannes Visscher, în vârstă de 47 de ani, a murit în urma unui accident rutier provocat intenționat pe 23 septembrie 2019.

Cu puțin timp înainte, Visscher a ucis-o pe Adriana Fieraru, o copilă de 11 ani din comuna dâmbovițeană Gura Șuții. Când și-a dat seama că Poliția era pe urmele sale, a fugit în Olanda și s-a sinucis. 

Ipoteza luată în calcul de procurori 

Potrivit Antena 3, procurorii de la Parchetul General iau în calcul posibilitatea ca olandezul Johannes Visscher să fi avut un complice, cel mai probabil român. 

Ipoteza vine după mai multe semne de întrebare: Cum de știa olandezul care era traseul de urmat pentru a ajunge în câmpul din Dâmbovița, unde a dus-o pe Adriana? Pentru a ajunge la locație, era nevoie de o mașină de teren. De unde știa? Johannes Visscher avea toate aceste informații deși, teoretic, nimeni nu i le-a oferit. 

De asemenea, în cazul de la Iași, unde Johannes Visscher ar fi agresat sexual o fetiță, în 2016, procurorii nu sunt total convinși de faptul că ar fi acționat singur. 

În aceste momente, dosarul bate pasul pe loc, transmite sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel