IPJ Ilfov: 5 persoane reţinute pentru furt din depozitele unei firme

Cinci persoane au fost reţinute sub acuzaţia de furt în formă continuată, după ce, în perioada aprilie - 6 mai, acestea ar fi sustras din depozitele unei societăţi comerciale peste 100.000 de articole de încălţăminte, pe care ulterior le valorificau, creând un prejudiciu de aproximativ 450.000 de euro, informează IPJ Ilfov. 

Poliţiştii au efectuat joi trei percheziţii în oraşul Voluntari şi în municipiul Bucureşti, în cadrul unui dosar penal pentru probarea activităţii infracţionale a unei grupări, depistate în flagrant, care ar fi sustras articole de încălţăminte din depozitele unei societăţi comerciale. 'În cursul zilei, 6 iunie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov, în urma unei operaţiuni de supraveghere calificată, au reuşit prinderea în flagrant a unui grup format din cinci persoane, imediat după ce au sustras 102 baxuri cu articole de încălţăminte (816 perechi)', informează un comunicat al IPJ Ilfov transmis vineri AGERPRES.

După prinderea în flagrant, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov, cu sprijinul Serviciului Criminalistic Ilfov, Serviciului de Acţiuni Speciale Ilfov şi Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Ilfov, au efectuat trei percheziţii domiciliare la trei adrese, unde se cunoştea faptul că aceştia ar fi depozitat marfa sustrasă. Percheziţiile s-au desfăşurat în oraşul Voluntari şi în municipiul Bucureşti, fiind efectuate în cadrul unui dosar penal, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

'În urma percheziţiilor au fost găsite 10.000 de perechi de încălţăminte sport de diferite mărci şi modele şi au fost ridicate sume de bani în cuantum de 50.900 lei', se arată în comunicat. Potrivit anchetatorilor, în perioada aprilie - 6 mai, persoanele bănuite ar fi sustras din depozitele unei societăţi comerciale peste 100.000 de articole de încălţăminte, pe care ulterior le valorificau, creând un prejudiciu societăţii de aproximativ 450.000 de euro. 'Cele cinci persoane au fost conduse la sediul unităţii de poliţie pentru audieri, iar în urma cercetărilor faţă de aceştia a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea cu propuneri preventive', precizează IPJ Ilfov. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt în formă continuată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel