IPJ Ilfov: 7 membri ai unei grupări infracţionale specializate în furturi din locuinţe, duşi la Poliţie

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, au desfăşurat joi o acţiune de prindere în flagrant delict a unei grupări bănuite de săvârşirea mai multor infracţiuni de furt din societăţi comerciale, dar şi din locuinţe. 

'Poliţiştii ilfoveni au reuşit prinderea în flagrant, pe raza localităţii Snagov, a patru persoane, imediat după ce acestea ar fi sustras dintr-un imobil dar şi dintr-o societate comercială două generatoare, o motocoasă', informează un comunicat al Inspectoratului Poliţiei Judeţene Ilfov, transmis joi AGERPRES.

Poliţiştii au efectuat şapte percheziţii domiciliare la adrese din satul Piteasca, comuna Găneasa, judeţul Ilfov, unde se cunoştea că membrii grupării ar fi depozitat şi alte bunuri sustrase anterior. 'În fapt, în perioada 5 mai - până în prezent, membrii grupării ar fi sustras din locuinţe şi societăţi comerciale de pe raza judeţului Ilfov mai multe bunuri, respectiv o ambarcaţiune de agrement, motoare de ambarcaţiuni şi scule electrice folosite în domeniul construcţiilor', se arată în comunicat.

În urma operaţiunilor efectuate de poliţişti, şapte persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov în vederea continuării cercetărilor. Cu ocazia percheziţiilor au fost ridicate mai multe bunuri, printre care o ambarcaţiune de agrement, scule electrice folosite în construcţii dar şi alte bunuri. Anchetatorii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiuni de furt calificat în cadrul unui dosar penal.

'Totodată, din verificările efectuate a reieşit faptul că una dintre persoanele bănuite este un urmărit la nivel naţional. Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti a emis împotriva acestuia un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la un an şi şase luni de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere fără permis, acesta urmând a fi încarcerat în Penitenciarul Rahova', precizează comunicatul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel