iPhone X, cel mai scump telefon prezentat de Apple. Studiu surprinzător

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Cu câteva zile înainte ca Apple să demareze precomenzile pentru mult-aşteptatul iPhone X, un studiu realizat de firma de brokeraj Bernstein arată o cerere substanţială, nu excepţională, pentru noul dispozitiv, transmite Reuters.

Modelul va fi comercializat din 3 noiembrie, la un preţ de 999 de dolari, fiind cel mai scump telefon mobil prezentat până acum de Apple.

Agitaţia privind lansarea iPhone X pare să fie mai ridicată decât intenţia de cumpărare, în condiţiile în care 48% din respondenţi au fost de acord că sunt 'încântaţi de iPhone X', se arată în studiul realizat de Bernstein în rândul a 1.112 proprietari de iPhone-uri din SUA, Marea Britanie şi China.

"Loialitatea consumatorilor faţă de iPhone se menţine remarcabil de ridicată, în pofida plângerilor persistente privind preţurile mari, doar 3% din respondenţi declarând că următorul lor telefon nu va fi un iPhone", precizează Bernstein.

[citeste si]

Luni, la Bursa de la New York, acţiunile Apple au urcat cu 0,5%, la 157 dolari. Anul acesta titlurile companiei americane au crescut cu aproape 40%. Prin lansarea de noi modele Apple vrea să-şi învingă pe plan global rivalele din China şi Coreea de Sud, în competiţia dură de pe piaţa telefoanelor mobile inteligente, relatează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel