IPhone din aur, gravat cu chipul lui Vladimir Putin. Vezi cât costă

Vladimir Putin nu are probleme cu popularitatea în țara sa, în pofida criticilor occidentale faţă de acţiunile Rusiei în Ucraina, din moment ce o companie ruso-italiană a realizat telefoane din aur gravate cu chipul liderului de la Kremlin.

Nu este vorba de un smarphone oarecare, ci de un iPhone din aur care costă 3.200 de euro (147 de mii de ruble).

Telefoanele, realizate de o companie companie ruso-italiană Caviar Perna Penna se vând într-un centru comerical din Moscova, cu propriile huse şi accesorii personalizate.

Pe carcasa telefonului unde a fost gravat chipul lui Vladimir Putin, apare și un citat din imnul naţional al Rusiei, alături de un vultur cu două capete - blazonul de pe stema ţării.

Compania producătoare şi-a justificat alegerea într-un comunicat în care susţine că preşedintele rus a devenit un simbol al noii generaţii, fiind un lider cu voinţă puternică, iar popularitatea sa a crescut în Rusia de la anexarea Crimeei.

De asemenea, firma producătoare mai susține că telefonul Caviar Supremo Putin va afișa patriotismul posesorului și "va arăta bine în mâinile unui om care stă ferm pe picioare și cunoaște puterea cuvintelor sale și a acțiunilor sale".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel