iPhone 6 şi iPhone 6 Plus, disponibile și în România

iPhone 6 şi iPhone 6 Plus vor intra la vânzare în România pe 31 octombrie, pe parcursul acestei luni aparatele urmând să fie introduse în 36 de state şi teritorii din Europa, Asia, Orientul Mijlociu, America Latină şi Africa, a anunţat, luni, compania Apple.

Astfel, iPhone 6 şi iPhone 6 Plus vor fi disponibile la sfârşitul lunii octombrie într-un total 69 de ţări şi teritorii, iar până la sfârşitul acestui an în peste 115 ţări, în cadrul celei mai rapide campanii de introducere pe pieţe a smartphone-ului Apple care a avut loc vreodată.

Aparatele vor fi lansate în China, India şi Monaco pe 17 octombrie, în Israel pe 23 octombrie, iar o zi mai târziu în Cehia, Indiile de Vest Franceze, Groenlanda, Malta şi Polonia.

Pe 30 octombrie, cele două noi modele de iPhone vor ajunge în Bahrain şi Kuweit, iar o zi mai târziu în România, alături de Albania, Bosnia, Croaţia, Estonia, Grecia, Guam, Ungaria, Islanda, Kosovo, Letonia, Lituania, Macao, Macedonia, Mexic, Republica Moldova, Muntenegru, Serbia, Coreea de Sud, Slovacia, Slovenia, Ucraina şi Thailanda.

Citește și: IPHONE 6. Ce preț va avea în România telefonul de la Apple

Iphone 6 şi iPhone 6 Plus au ecrane Retina HD de 4,7 inci, respectiv 5,5 inci şi sunt dotate cu cipuri A8 de 64 de biţi, similare celor destinate computerelor desktop.

Sistemul de operare iOS 8 este uşor de folosit datorită noilor funcţii de masagerie şi foto şi include o funcţie destinată monitorizării stării de sănătate, precum şi funcţia iCloud Drive, care permite stocarea de documente şi accesarea de oriunde a acestora, se arată în comunicatul Apple.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel