iPhone 6, delir printre clienți. Milioane de comenzi și cozi de kilometri

De când s-au lansat cele două modele de smartphone iPhone 6, dotate cu ecrane de 4,7 şi 5,5 inci, mii de oameni au format cozi de kilometri în fața reprezentanțelor din New York, Marea Britanie, Australia, Hong Kong, Singapore, Franţa, Germania şi Japonia.

Noile modele Apple au produs isterie în rândul utilizatorilor de gadget-uri. În New York, forţele de ordine au fost nevoite să împrejmuiască zona din jurul unui magazin Apple, din cauza unei cozi de peste un kilometru, în timp ce coada de la un magazin Apple din Londra era formată din mai mult de 1000 de persoane.

Lansarea iPhone 6 este cel mai important eveniment al Apple din acest an. CEO-ul companiei, Tim Cook, estimează că noile modele vor susţine ritmul de creştere al vânzărilor la un nivel cel puţin similar celui de anul trecut. Mai mult de jumătate din veniturile anuale de 171 de miliarde de dolari sunt generate din vânzarea terminalelor iPhone, conform Bloomberg.

În numai 24 de ore de la prezentarea noilor iPhone 6 de pe 9 septembrie, Apple a primit patru milioane de comenzi, un număr record pentru compania americană. Mai mulţi distribuitori au declarat că utilizatorii îşi vând telefoanele vechi pentru a putea cumpăra noile smartphone-uri, în timp ce în Hong Kong, un iPhone 6 poate fi achiziţionat la negru pentru 3.600 de dolari.

Citește și: iPhone 6, în România, peste două săptămâni


IPhone 6 are în SUA un preţ cuprins între 199 de dolari şi 399 de dolari, cu un contract de abonament pe doi ani, în timp ce preţul iPhone 6 Plus este de 299-499 de dolari.

Noile gadget-uri lansate de Apple, respectiv iPhone 6 Plus, iPhone 6 şi Apple Watch, urmează să apară și în România spre finalul acestei luni. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel