iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, prețuri. Când ajung în România

Apple a prezentat noile modele de telefoane iPhone 11, iPhone 11 Pro şi iPhone 11 Pro Max, cu prețuri începând de la 699 de dolari. Data de lansare pentru cele trei modele este 20 septembrie 2019.

Modelul iPhone 11 a fost primul anunțat. Acesta va fi disponibil în mai multe culori (negru, verde, galben, mov, roșu și alb), iar prețul de pornire este de 699 dolari. Îmbunătățirile sunt făcute pe partea de cameră foto și video. Noul model de iPhone va avea un sistem cu două camere: o cameră principală, de 12MP f/1.8 și o cameră ultra-wide f/2.4. Camera frontală va avea de asemenea 12MP.

iPhone 11 Pro vine cu îmbunătățiri și în ceea ce privește camera foto, urmând să aibă trei camere, una dintre acestea cu zoom, cu f/2.0, o îmbunătăţire de la f/2.4 pe modelele precedente. Modelul nou vine echipat cu un ecran OLED „Super Retina XDR” de 5,8" cu luminozitate de 1.200 nits.  

iPhone 11 Pro Max este o variantă îmbunătățită a modelului Pro 11, ambele fiind însă echipate cu trei camere foto și finisaje premium. Prețul acestui model va începe de la 1.099 dolari.

Data de lansare pentru cele trei modele este 20 septembrie, urmând să ajungă în România în ultima săptămână a lunii septembrie sau în prima săptămână din octombrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel