IOSIF ERDEI A MURIT, la 40 de ani, după ce a suferit un INFARCT. A jucat la Rapid și era comparat cu Dănuț Lupu de Mircea Lucescu

foto: bihon.ro
foto: bihon.ro

Fotbalul românesc este zguduit de o tragedie. Iosif Erdei, un fotbalist atrenat în trecut și apreciat de Mircea Lucescu a murit, sâmbătă, la doar 40 de ani, după ce a suferit un infarct.

Iosif Erdei a evoluat în cariera sa la Minerul Şuncuiuş, Crişul Aleşd, FC Bihor, Olimpia Satu Mare, Rapid Bucureşti, FC Braşov sau UTA, încheindu-şi cariera la Crişul Aleşd, în Liga a 3-a. După ce a renunţat la fotbal, şi-a deschis o mică afacere la Şuncuiuş, în ultimii ani ocupând şi funcția de consilier local.

La Rapid, Iosif Erdei a fost antrenat de Mircea Lucescu, fiind des comparat de acesta cu Dănuţ Lupu.

"Îmi aduc aminte că nea Mircea Lucescu se ruga de el să rămână. Îl compara cu Lupu, la ce calităţi avea. A preferat să plece la Braşov, unde a avut evoluţii foarte bune. Din nou a fost curtat de Steaua şi Rapid, dar a refuzat Bucureştiul. E o pierdere foarte mare. Cu experienţa şi caracterul lui ar fi putut ajuta fotbalul bihorean, dar nu s-a gândit nimeni la el", a declarat Zeno Bundea, fost coleg la Rapid şi FC Bihor cu Erdei, pentru Bihor Online.

Vezi și: Un prim succes pentru Steaua în negocierile cu MApN

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel